Follow

6 härliga timmar i skogen
Jag gick ut vid 10 och begav mig till Utterdalen och där har jag varit hela dagen, vandrat omkring, kulat, undersökt och bara tagit hand om mig själv, total sinnesfrid. 
Det har hänt något stort, något riktigt stort för mig, av dagar av djupa samtal med en viss person så har vi äntligen rett ut precis allt och det känns så bra i hela själen. Jag hoppas verkligen på detta nu och av allt helvete vi har gått igenom så finns det ingen mer skit som kan röra oss, det tror ja inte i alla fall. 
Ett magiskt lugn har lagt sig i mina tankar, jag är trött och sliten men jag känner mig äntligen harmonisk och bara som att alla pusselbitar har lagts på plats. 
Jag var i Utterdalen i 6 timmar och efter 4 timmar fick jag sällskap av fin man och jag visade honom hur underbart vackert det är där inne. Skulle jag kunna hade jag bosatt mig mitt inne i den djupa orörda vilda skogen där inne. Man kan riktigt känna hur vilt allt är och jag fick också reda på idag att det är där inne dom är, vargarna, det är där reviret tog sin början och samtidigt som jag blev väldigt glad så blev jag lite mer vaksam på min omgivning, dom må va vackra djur och jag skådar dom gärna men helst på mina vilkor, man behöver ju inte va korkad, man ska ha respekt för rovdjur speciellt i valptider. 
Det var längesen jag tog så lång tid på mig att bara samla all kraft jag kunde i naturen och bara tänka till mig själv, inga måsten som jag var tvungen att ordna med utan att bara koppla av och se och njuta av allt som fanns runt omkring mig. Det är ju såhär jag vill känna hela tiden.
Den senaste har varit full av motgångar och konstiga och jobbiga händelser men det känns som att allt sånt har släppt nu och med allt jobbigt om tar sig igenom det så blir man bara starkare, visare och bättre. 
Man går igenom allt av en anledning, det tror jag på.
 
Rebecca Adnell

Älskar bilden på fjärilen!

Svar: tack :)
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress