Follow

Ulvdottir

Tiden bara springer iväg
Det var ett bra tag sedan jag skrev något nu och jag kan bara säga att så bra som jag mår just nu minus ryggvärk och trötthet men såhär bra har jag inte mått på bra länge. 
Det är en sån underbar känsla att ha fått återgå till sitt sanna jag, till att bara njuta av livet, minimera stressen och bara finnas här och njuta av min familj. 
Den här tiden har jag vilat, busat med mina små, spenderat tid i skogen och bara varit där jag vill vara i livet, jag har inte ens saknat att blogga, mina foton kommer ju ut ändå via instagram, eller ja en del av dom i alla fall. 
Jag har renoverat hallen här hemma, min mamma har varit på besök, dock har jag fortfarande problem med min hyresvärd att nu har jag fått koppla in hyresnämnden, 2 månader har gått utan tvättmaskin, man kan tycka att det vore enkelt att bara åka och köpa en ny men icke och nu svarar han mig inte plus att jag har fått en vattenläcka i köket. 
Men min skogstid och arbetet med mitt inre det går framåt, att släppa sånt som har gett mig så mycket stress har vart det bästa jag kunde ha gjort. Tror alla märker av skillnaden att jag är mycket gladare och lugnare i sinne och själ, nu kan man bara njuta av allt gott som kan komma<3 
Johanna Persson

Så glad att du tagit det beslutet, det måste kännas så skönt! Min blogg blir uppdaterad väldigt sporadiskt den med, minst sagt. Har även hittat till din Instagram och gillar verkligen känslan där + gillar dina bilder supermycket!

Svar: Det känns hur skönt som helst, bästa jag gjort på länge :) Tack så jättemycket :)
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress