Follow

Ulvdottir

Vilken varm dag
Jag vandrade ut i skogen för att ta lite nya profilbilder, det slog mig innan idag att jag är väldigt dålig på att ta close up bilder på mig själv och det kändes som att jag ville ha lite nytt. Mitt i allt fick jag en sån stark känsla av höst att jag ironiskt nog valde en höstklänning och detta varma väder så kan man lugnt säga att det var minst sagt svettigt att ta sig fram i skogen. 
Sommaren får gärna vara förbi nu, hösten får gärna anfalla mig med all sin magiska kraft och den härliga kylan som den bidrar till :) 
I morgon åker jag till Småland igen för mormors begravning, blir bara över dagen och sen hem igen, vill bara flytta tillbaka till mitt magiska Småland men först fixa ryggen och hoppas jag kan jobba lite. Funderar ju även på att öppna en shop för mina foton nu till hösten, vet dock inte riktigt hur jag ska gå tillväga om jag måste lista mig som fotograf och allt sånt där, skatt lär man ju betala såklart men jag vet inte alls hur sånt funkar så skulle behöva lära mig lite tror jag. En annan rolig sak som jag gärna vill prova på inom en snar framtid är smide, hur kul skulle inte det vara att lära sig göra lite egna robusta smycken jag som föredrar att hålla det enkelt :) Turligt nog så är ju pojkvännen dukig på smide så han får lära mig :) 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress