Follow

Ulvdottir

Strålande solsken
Fotar sällan i gråskala men ville göra ett försök och är väldigt nöjd med denna för att alltid redigera i färg, jag vet inte varför jag har så svårt för black and white men det har bara blivit så antar jag, dock kan jag tycka att såna här landskap kan få ännu mer power om man gör det i gråskala, denna bilden är ju dock inte helt i gråskala men så långt åt det hållet man kan komma och med denna har jag enbart arbetat i lightroom och även med nick collections. 
När jag redigerar en bild ser jag alltid till att finns ljuspunkter i bilder, så som berger här och det vita i molnen, för mig inger det mer dramatik i bilden än om den bara skulle vara simpel svartvitt. Jag ska prova att fota mer landskap i svartvitt men vi får se hur det går, jag gillar mina mörka med extrema färgklickar i dom, tycker det blir mer mystiskt på något vis. 

Känner mig bättre idag men var riktigt jobbigt att vara ute och gå med Vittra i morse men de små måste ju roas oavsett om jag är sjuk eller ej, men svettades som en dåre och efter promenaden har jag varit helt slut. Nu vilar Vittra i alla fall en stund och jag ska klura lite på vad vi ska laga för mat idag för idag blir det skogsmat, kanske plocka lite bär och avnjuta maten med barnen ute i skogen, låter helt suveränt tycker jag:) Solen skiner ju och det är varmt ute så banne den som sitter inne hela dagen och degar :)
NORRSKEN EMMA

fränt foto! =)

ha en toppen dag

Svar: Tack, detsamma
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress