Follow

Ulvdottir

Seg morgon
Uj vad seg man är idag, har precis fått på mig kläder och dricker mitt morgonkaffe men ska bege mig ut i skogen en sväng om en stund. 
Har en sån där känsla av att jag vill köpa tyg och sy lite kläder snart, vore kul att göra klart lite som väntar på en öm hand för att bli klara, har en särk och jackan, har ju även min kaftan som jag vill få klart, hmm när tyget aldrig räcker för man jämt köper för lite och man börjar sedan på nya projekt istället, suck.. 
Ska göra klart mitt runset ikväll som har legat ett tag, har ju haft rätt mycket att göra känns det som och inte nog med det så har man vänner som får psykbryt för man inte kan umgås med dom varje dag, jag har varit hemma sen i måndags och har inte haft tid att sitta och pimpla kaffe och då verkar man vara jordens avskum för att man inte hör av sig. Nej tack jag behöver inte sånt folk i mitt liv, kan man inte förstå att jag har saker som jag uppskattar att göra, så som att fota eller redigera mina bilder, träning och dylikt plus två småbarn, jag kan bara undra hur ensam en sån människa måste känna sig, man måste respektera andra och sånt här beteende gör bara att jag drar mig undan återigen från människor. 
Jag har inget behov av att umgås med andra och har aldrig haft, jag trivs bra i mitt egna sällskap för jag har sällan tråkigt, även fast jag gör merparten själv så har jag inga problem med det för jag känner ingen som delar mina intressen och jag har ingen lust att sitta på rumpan hela dagarna och se hur livet springer förbi än. Det är bara tragiskt.
På tal om något roligare så är jag nu 2,5 kg ifrån mitt absoluta slutliga målvikt :D woho, jag har ju dock inte tränat utan allt viktras är pga negativstress :/ Mindre bra men jag får väl se det positiva i det negativa, så nu kör vi på träning, lite i alla fall, vill inte känna mig stressad igen nu när magen hara börjat återställa sig och stressen börjat släppa, men kör promenader och plankan, mitt problemområde är magen, trots att jag väger mindre nu än innan jag fick barn så är magen slappare, något jag inte alls gillar, så måste lägga lite krut på styrka på magen helt enkelt. Mina lår börjar äntligen få tillbaka form efter 3 år med diskbråck och 2 graviditeter så kan man väl säga att benmusklerna fått sig en törn men de börjar komma tillbaka igen, tack och lov :) 
NORRSKEN EMMA

ha en fin dag =)

Svar: Tack detsamma :)
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress