Follow

Ulvdottir

Klevens naturstig i Gränna
Nu börjar jag få iordning på alla bilder från Småland och vi börjar med Klevens naturstig som jag besökte första kvällen i Gränna, jag höll mig självklart inte till stigen utan färdades ner till en uttorkad bäck där det satt stängsel runtomkring men det var som att kliva ner till en helt annan värld. 
Överallt låg svarta blöta stenar med magiskt lysande grön mossa på, lövskogen runt omkring gav sitt dova gröna sken över bäcken och jag var helt förtrollad, direkt.
Det hade dragit in ett oväder och jag hade igentligen gått ut för att fota regndimman men det sket sig och jag valde att färdas längs bäcken hela vägen. 
Vid min sida var det en bergvägg med massa fina mönster och blöt mossa, ormbunkar och träd som försökte ta sig upp längs med bergväggen. Detta var en höjdpunkt under min vecka i Småland och hit kommer jag åka igen när det pålar vatten i bäcken och hela skogen är full av höstfärger. 
Det var inte alls som att man var i Sverige längre där nere, varför stängsel? Det var så mycket finare nere i bäcken, jag kan bara föreställa mig dånet av bäcken när det rinner ner för berget och jag kände mig så liten där nere och helt uppslukad i allt det gröna runt mig som bröts av av de svarta stenarna. Kunde man verkligen snubbla över ett sånt här magiskt ställe? 
Det kändes inte verkligt alls men jag var ju där och det är inget jag ångrar. 
Det var första gången jag besökte Kleven som ligger strax utanför Gränna och än finns där mycket att utforska, jag skulle behöva ett helt år till att bara få utforska ;) 
För mig finns inget mysigare än att få färdas i skogen, bara vara och göra lite som jag själv känner för. Skutta runt, kula, fota allt det fina, vara bara jag. 
 
Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Vilken läcker plats! :D
Fina bilder :D

Svar: Oja, helt klart värt ett besök :) Tack så mycket :)
Ulvdottir

Malin

Fina bilder :D

Svar: Tack så mycket :)
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress