Follow

Ulvdottir

Ingen rolig helg alls
Igår var jag i Jönköping över dagen på min mormors begravning och allt gick bra ett tag i alla fall. 
I ett gäng dagar nu har jag känt mig jättekonstig, sådär så man vet att något är fel men man kan inte sätta fingret på vad det är men kroppen känns matt och konstig, på vägen hem igår ikväll så bröjade jag få riktigt ont i ryggen, höfterna, sprängande smärta i ben, fötter och ut i armarna men jag bet ihop och tänkte "det är bara 40 min kvar hem" sen kan jag lägga mig ner. 
Jo visst, kom hem mådde illa, kunde inte ställa mig upp, svårt att gå och sen började jag frysa något maniskt, jag hade ingen feber men kroppen va varm och skakade så in i norden så killen ville jag skulle ringa 1177 men jag funkar inte så, allt som inte ska döda mig går över. Men det är sällan jag gråter av smärta, jag har så ont i huden och kroppen att M knappt kan smörja in med voltaren i hopp om att det skulle hjärta, visst ryggvärken och den sprängade känslan i höfterna försvann och jag lyckades tillslut somna. 
Vaknade upp i morse och kände mig som om jag varit i en bilolycka, helt mörbultad och fick ställa in dagens fotografering jag skulle ha med en vän. 
Följde med ut till M´s föräldrar och fick alvedon och tog en morfintablett och piggnade till några timmar efter lavendelbad och mys med barnen. Men sen slog febern mig som en käftsmäll nu på eftermiddagen och började frysa och blev helt glödhet. 
Jag har legat hela dagen mer eller mindre i soffan, tror aldrig jag varit såhär dålig de senaste 10 åren och jag fattar inte alls vart det kommer ifrån. Mindre rolig helg kan man säga och M har fått sköta det mesta idag men nu har han lite egentid på gymmet och barnen sover. 
Febern har äntligen gett med sig och jag hoppas att den håller sig borta och jag hoppas att inte barnen blir sjuka. Jag skulle behövt arbeta med bilder till ett samarbete men jag fixar fasen inte att sitta så länge. Nackdelen med att ha diskbråck, blir du sjuk så sätter det sig i ryggen så illa att man vet inte hur man ska sitta, ligga eller något, man bara ligger där i fosterställning och hoppas att det går över. 
Håller tummarna för att det är bättre i morgon så man kan busa lite med kottarna<3 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress