Follow

Ulvdottir

Idag är jag lite småbitter
Det har regnat hela förmiddagen så det blev självklart inget hembygdsgården och inget ut för pappa glömde att skicka med galonbyxorna, han lämnade bara jackorna, så jag är lite små bitter efter att ha försökt få tag i honom i 2½ timme så att jag och barnen skulle kunnat gå ut och leka. Visst vi hade kunnat gå ut ändå men vill inte att dom ska bli kalla och blöta. 
Så nu sitter vi här, Vittra vilar middag och Varg är inne på blöjfri timme nr 4, lite olyckor har det varit, ca 3 annars har han varit jätteduktig på att säga till när han har behövt kissa. 
De har fått bada och plaska i baljan som börjar bli lite liten nu tycker jag och jag har fyllt i mina läkarpapper jag ska ha med mig på måndag. Skickat sms till hyresvärden och frågat när hyran ska komma, men självklart inte fått något svar. Letat bostad men hittar inget, finns inte en enda lägenhet här och i denna småbyn är hyresvärdarna dåliga på att annonsera om de har något ledigt så det är lite tråkigt. 
I morgon planerar jag i alla fall att åka till Kolarbyn med ungarna på Kolardagen, det var längesen man var där, tror Varg låg i magen sist. 
Vi får hoppas att eftermiddagen blir lite bättre, nu skiner i alla fall solen så får bli att leka lite ute sen.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress