Follow

Ulvdottir

Idag är det verkligen en god morgon
Kommer ni ihåg att jag roddade ett konto för destination jönköping? 
Hur som haver skrev dom till mig igår kväll och tackade för att jag roddade och sedan skrev de att de gillade mina bilder så mycket och undrade om jag kunde tänka mig att klä Jönköpings elskåp med en av mina bilder i höst :) 
Så roligt, jag blev verkligen superglad och är jätteglad :) Allt kämpande har känts så jobbigt och tungt men det är skönt att det finns en ljusning, det är i alla fall enormt exponerings tillfälle i min hemstad som jag vill komma tillbaka till så det är verkligen så roligt att det verkar hända just där :) 

När det kommer till min rygg och medicinen jag äter så är jag tveksam, min värk är mer eller mindre borta i ryggen när jag har tagit medicinen men biverkningarna, suck säger jag bara, huvudvärk, yrsel, minskad aptit, tryck i bröstet, svårt med andningen speciellt innan jag ska sova, väsande andning. Det är otroligt jobbigt att träna med dom biverkningarna, känns som att man väger otroligt mycket och allt är tungt, springa är mer eller mindre omöjligt. Men jag har tagit mig igenom 5 km nu på morgonen.
Jag  vet inte riktigt om jag vill ha det såhär, vad är bättre? Alla biverkningar och ingen värk i ryggen eller värk i ryggen och normal i resten av kroppen? 
Vi ska kolla upp om vi kan hitta något naturligt läkemedel, örter och sådant, naturläkemedel, mycket skonsammare för knopp och kropp. Om ni har några tips på naturläkemedels apotek så får ni gärna lägga in en kommentar :) 
Lars Gustafsson

Ja jag håller med dig. Detta ser ut att bli en bra dag

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress