Follow

Ulvdottir

Ibland kan andras ord ändra mycket
Bild ifrån Huskvarna berget, naturreservat norra. 
För några dagar sedan hade jag en riktigt usel social media dag där jag bara kände att "nej jag ger upp allt, stänger ner instagram och alla mina sociala medier", jag kände mig så otroligt värdelös, som att inget jag gjorde dög till något alls. 
Såna dagar har nog alla som arbetar med något kreativt, man kommer till en viss gräns där man bara känner BLAHH på precis allt och jag var verkligen så nära att lägga ner allt och vips som om något magiskt skedde så blev jag taggad i en bild på instagram från en bloggerska från utlandet som hade gjort en "My top 10 favorite instagram pages" och det hon skrev om mig gjorde så rörd, på riktigt, tänk att någon annan har en sån syn på än och det man gör. 

"Valkryia Ulvdottir is a Swedish photographer who’s work borders on the dark and mystical. Primarily, she seems to photograph nature and natural settings. Her self portraits are also mainly done in natural settings, keeping the theme of her page. Her photography invites you to take it all in as she often shows more of the land; making you feel like you are standing right there. While her photos have a bit of a somber tone, she’s not afraid to use colour and often posts photographs with pops of intense colour. From sunrise to sunset and from summer to winter, her page inspires with every post." 
Ni kan läsa hennes inlägget HÄR

Det var något som jag verkligen behövde få läsa just då och det ändrade hela min dag, jag blev så rörd av hennes ord och jag fylldes med ny energi att fortsätta kämpa med det jag älskar att göra. 
Nu taggar jag årets tävling om bästa trädfotograf, förra året var jag en av finalisterna och detta året så deltar jag igen och hoppas på bättre lycka detta året :) 

 
Lillebror Hammarström

Skönt att du kör vidare! Vi är fler som följer dig. Jag gillar verkligen att följa dina tankar o skriverier om bergslagsskogarna, som jag oxå älskar! Så kör hårt!

Svar: Tack så mycket :)
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress