Follow

Ulvdottir

God morgon
Hur mycket kaffe kan en människa behöva? 
Känns knappt som om man vaknar nu för tiden, läste att man kan bli väldigt trött av medicinen jag äter så antar att det kommer därifrån men det är jobbigt att vara helt slut hela tiden. 
Men nu är jag vaken i alla fall, har redigerat lite bilder och inväntar att bästa Carina ska komma så ska vi beställa efter lite bilder på henne som jag tog i helgen :) Hoppas hon är nöjd. Jag är ju inte porträtt fotograf och det är inget jag brinner så för men det är kul ibland och lärorikt om inte annat. Man vill ju självklart va så anpassningsbar som möjligt men en del verkar tro att det bara är att knäppa av en bild så får man bra bilder, jag har så svårt för människor som har det tankesättet om fotografer, vi är alla olika, fotar olika och brinner för olika grenar inom fotografi så att tro att man bara kan gå från naturfotograf till barn/porträtt det är inte så enkelt speciellt inte om man har en ovan modell framför kameran vilket merparten är som man ska fota. 
Det skadar ju aldrig att lära sig något nytt och det vi fotade i helgen var helt klart nytt för mig men resultatet i mina ögon blev riktigt bra :) 

Jag sitter och är lite nervös inför morgondagen, jag har röntgen i Fagersta i morgon på mitt bäcken för läkaren jag träffade vill se så jag inte har några fel i mina höfter pga att jag är så stel som jag är i mitt rörelsemönster med benen, jag har haft problem med mina höfter i många år så jag känner att jag behöver inte mer bakslag just nu. Det räcker med ryggen. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress