Follow

Ulvdottir

God kväll
Nu är mitt tyg på väg hem :) Ny höstjacka förhoppningsvis klar tills näst nästa vecka, måste bara rita upp ett mönster och faktiskt lyckas sy den, men fördelen med att sy själv, 1. det är billigare 2. man får som man vill ha det. 
Har skickat iväg bild till destination Jönköping och pratat med dom, så från och med september fram till i vår kommer en av mina bilder på Röttlefallet i Gränna att pryda elskåpen, så taggad :) Kommer ju bli ursnygga elskåp ;) och det är verkligen en sån ära att få ett sånt erbjudande, det gör mig verkligen så glad. 
Det har för övrigt varit en lugn dag här, Carina har varit förbi och fått sina bilder, det är alltid en speciell känsla av att se sina foton på tryckt papper, man blir så nöjd i själen. 
Vi var en sväng till farfar och farmor och nu ligger de små valparna och sover, får hoppas att Vittra lyckas sova inatt för jag känner att jag verkligen vill kunna sova inatt, orkar inte va vaken merparten av natten. Vi har bytt säng på henne och vi hade samma problem med Varg första nätterna innan han vande sig vid sin nya säng. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress