Follow

Ulvdottir

God jättetrötter morgon
Bild ifrån Klevens naturstig i Gränna 
Jag har nog bara sovit ca 2 timmar i natt, har vaknat konstant, drömt så intensivt att jag vaknat med ett ryck och varit helt klarvaken, jag drömde likt så många gånger förr att jag var jagad av vargar, vanligtvis är jag jagad av en björn och det har jag drömt om sen jag var barn, björn, varulv eller vargar, i natt var det dags igen och då var det varg, jag var ute på någon landsväg och helt plötsligt beslöt jag mig för att gå ut och springa mitt i natten och det kom en volvo 140 och körde framför mig som senare vek av på en annan småväg och när det sista ljuset från bilen försvann så såg jag bara ett massivt gap som kom rusande emot mig snett bakom mig. Jag sprang så fort att jag visste inte vad jag skulle ta mig till, helt plötsligt vaknade jag i ett ryck så jag antar att jag inte klarade mig, vilket också är vanligt. 
Alltid när jag drömmer om djur så minns jag drömmarna så perfekt in i detalj så det är löjligt, det är så verkligt och det känns när jag vaknar i ett ryck. 
Sen har jag fortsatt och vakna vid 02, 03, 4:30, 5:30 och helt plötsligt var det dags att vakna och nu sitter jag här med en kopp kaffe och påsar under ögonen. 
Om en stund ska vi böja bege oss ner till Jönköping igen för mormors begravning och sedan hem igen, antagligen kommer jag ta bilderna för holyclothing påvägen hem så har man kan fixa det, en ny klänning nalkas denna gången :) 
NORRSKEN EMMA

Det är samma för mig jätte trött morgon :D

ha en bra dag

Svar: Usch då, jobbigt att va trött 😴
Detsamma
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress