Follow

Ulvdottir

Rönnbär, vinter och allt det ljuva
Bjuder på ett magiskt träd från Huskvarna, djupt ifrån trollskogen. 
Febern har släppt äntligen, men känner mig verkligen inte helt hundra, mår illa hela tiden och har inte fått i mig någon mat på två dagar då det vänder sig vid bara själva tanken på mat, att man kan bli såhär dålig bara sådär? Nåja jag har vilat så mycket jag kan och fixat med liten foton till samarbetet med Holyclothing, dock så blev jag bara nöjd med 1 av bilderna så kommer bli att gå och fota igen så fort man blivit bra, tänkte inte ta chansen att stressa fram bilder och bli sjuk igen. 
Men barnen och karln är iväg hos hans föräldrar och fixar i trädgården där så jag tvättar lite och tar det lugnt så jag har kraft till i morgon när karln ska jobba och jag fixar inte barnen om jag mår så dåligt som jag har gjort de senaste två dagarna så vila vila vila. 
Tänk att det redan är 13 augusti :O Snart är hösten i full laddning, så härligt och snart kommer den bitande kalla kylan som jag håller så kär. Längtar så otroligt mycket efter höst och vinter och det ser lovande ut med att göra rönnbärsgelé i år :) Massor med rönnbär, om man ska lita på ordspråket då så ska de bli en kall vinter :D 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress