Follow

Ulvdottir

Från skogen
När jag var ute i morse och fotade så fick jag se och lyssna till så mycket vackert, tidiga morgnar är helt fantastiska även om man känner sig rätt sliten nu vid denna tiden. 
Men jag älskar att få vara där ute och skulle ju gärna stanna hela dagarna, idag hade jag ändå turen med mig för precis när jag knäppte sista bilden så började det regna. 
Jag hittade ett träd på tillbaka vägen med ett hjärta på <3 
Och självklart fick korparna lyssna till lite kulning vid sjön innan regnet anlände
Och det vart himla mörkt i skgoen när det regnade men kunde inte låta bli att fota lite enbär som snart är redo att plockas. 
Nu under dagen har jag tagit det lite lugn, tvättat en skvätt, vikt tvätt och försökt ignorera denna skallebanken jag har. Brenda från Holyclothing mejlade tillbaka och de älskade bilderna så lär dela med mig av det i morgon antar jag att det blir :) Men roligt att höra att de uppskattar mina foton så mycket för jag anstränger mig ändå en hel del för dom så det är skönt. 
Inväntar att karln ska dyka förbi så jag kan få handla lite mjölk och kaffe så jag har tills i morgon men lär nog bli en tidig kväll idag, fast man vet ju aldrig när det kommer till mig
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress