Follow

Ulvdottir

Foto morgon
Klev upp vid 3:30 i morse och jag var väldigt förvånad över att jag kom upp, i vanliga fall brukar jag bara slå av klockan och vända mig om men jag visste ju också att jag var tvungen att ta bilderna till mitt samarbete och ville få dom i morgonljuset så det var bara att stiga upp. 
Vid 04:30 var jag på g ut och valde ett område som kallas för Lappland att fota i, något jag inte ångrar alls. Det blev en helt fantastisk morgon och det var lite kyligt men jag hade bunkrat med tjock jacka och vinterkängorna fick hänga på idag. 
Det var riktig höstkänsa i lappland och jag älskar ljung, hur fina är dom inte? Det bara skriker höst tycker jag :) 
Idag kombinerade jag både foto för holyclothing och naturfoto, det blir så jobbigt för mig när jag vill göra två saker samtidigt och jag hann inte riktigt med innan solen gick upp för min kamera håller på och strular med fokusen när jag ska ta självporträtt så jag var en aning irriterad och efter 40 min försök att få mig själv i fokus så sket jag i det och fick lite halvskarpa bilder, antagligen bara något som ja själv kommer störa mig på för man vill ju ha riktigt skarpa bilder när man fotar kläder och sig själv såklart, tror dock att min kamera börjar sjunga på sin sista vers, jag fotar ju i alla möjliga väder och vind förhållanden så levnadslängden har nog dragit ner en hel del på kameran. 
Men jag har arbetat md bilderna sen hela morgonen och har leverat bilderna till Holyclothing så får vi hoppas att de gillar dom. 
Nu ska jag slappa en stund, känns att man blev upp innan solen just nu :) 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress