Follow

Ulvdottir

Förtrollande magiskt
Jag klev upp klockan 03:00 i morse för att hinnan solen och redan innan jag anlände till destinationen som blev Ramsjöholm så hann jag stanna bilen ett gäng gånger för att fota dimman över ängarna som magiskt dansade likt älvorna. 
Innan jag kom fram till platsen så hade jag också hunnit se 6 rådjur, 1 älg och ett 20 tal hjortar, jag var så extas, en bättre morgon kunde man inte kunna ana. 
Väl i Ramsjöholm klockan 05:15 så började solen gå upp över skogskanten och dimman låg så tjock och jag bara ville springa mot solen och välkomna den, detta var den morgonen jag väntat så länge på att få uppleva och äntligen, hemma i mitt älskade underbara Småland. 
Lyckan jag har känt idag har varit så enorm att tårarna har varit på väg ett ex antal gånger, tårar av ren lycka över att få se, känna och springa i skog och mark där jag är uppväxt, där alla mina minnen finns, här som jag började fota en gång i tiden och här som mitt enorma intresse för foto började slå rot i min själ. 
Jag kan inget annat säga än att jag verkligen av hela mitt hjärta är så stolt och lycklig över att få vara småländska<3 Det är ju så vackert här, landskapet, allt! Låt mig få flytta nu, till mitt drömhus på någon kulle inne i skogen med utsikten över sjön i lugnets trygga vrå. 
Jag vill dansa på ängarna varje morgon, se alla djuren och höra hur fåglarna hälsar solen välkommen på morgonkvisten. Hur kunde jag någonsin vara så dum att jag flyttade härifrån. 
Det var verkligen en gripande morgon jag fick mig med så många underbart vackra bilder att jag kommer vara sysselsatt ett bra tag framöver:) 

Nilla & Jamina

Wow, wow, wow!!!
SÅ magiska bilder det blev! Och vilken känsla att dansa omkring i dimman

Svar: Tack så mycket :)
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress