Follow

Ulvdottir

Dimmans sagoland
Den där morgonen, vilket magiskt sagolandskap jag möttes av, energin från den morgonen ekar fortfarande i min själ och bilderna gör mig så lycklig, det var verkligen en helt magisk sagomorgon. 
Sen dess har det dalat lite nedför med ryggen, jag får äta mina morfin tabletter dagligen nu men vi har det fortfarande bra här i Småland där regnet har gjort sitt intåg över landskapet och dimman reser sig mellan dalarna täckta av skog. 
Varg har mått lite dåligt i natt och spytt från 04-06 i morse, vi vet inte varför men han verkar må helt okej nu på dagen, men igår var vi och fikade med min pappa (morfar) på Flättinge gårdscafé och vilket mysigt ställe det var, dock är mina barn helt makalösa när det kommer till att försöka sitta still, det går inte, det måste vara direkt ifrån mig de har fått den delen  ;) Så det gapades och skreks en hel del men det lugnade sig när de fick mata kalvarna och sedan åka och titta på fåren. Sen var det bara marsch i säng när vi kom hem.
Idag har vi varit ute och tränat på berget och blev helt genomsura av regn som bestämde sig för att komma men det är härligt att springa i regnet :) 
Vi ska åka på minizoo med ungarna i eftermiddag och sen blir det bara en lugn dag på shoppingcentret, det kommer inte hända så himla mycket idag då det är relativt dåligt väder. Lite tråkigt men det är ju så det är ibland så jag får njuta av mina dimmiga morgonbilder och drömma mig tillbaka till den morgonen så allt var så otroligt vackert :)
 
Grodan

Himla vackra bilder :)

Svar: Tack så mycket 😊
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress