Follow

Ulvdottir

Blåbärs riket
Igår hittade vi 2 blåbärs troll i skogen ;) Nej då men mina barn älskar bär, på morgonen så gick jag och barnen ut till skogen för att rida på draken och först så hittade vi hallonparadiset så vi tog en paus där och mumsade i oss massa hallon och sen åkte vi ut till ställe där vi fann blåbärs riket och de var genast i paradiset. 
Varg är lite sur när man måste vara mitt i riset, han är lite försiktig av sig och vill inte bli smutsig om händerna och spindlar vill man inte ha på sig men att äta blåbär är ju smaskens. 
Vittra å andra sidan är som född för att sitta där och smaska på alla goda bär. 
Vi plockade lite blåbär för hand för vi visste inte att det fanns så mycket och planen för familjesöndagen var svampplockning och när jag skulle kolla lite svamp jag hittade (taggsvamp) så stack det upp en liten hermelin ur en gammal rota som var strax framför mig, det var så häftigt, jag har aldrig sett en hermelin och det gjorde min dag helt klart. 
Men vi handplockade blåbär och ska åka ut idag igen för att plocka ett gäng liter så vi har under vintern. 
Idag är det också den där dagen då jag ska träffa läkare för ryggen och förhoppningsvis får jag reda på om jag får operationen idag. 
Har väntat 1 år på denna dagen och först ska jag genomgå en provokationsröntgen för att se hur det ser ut när jag rör mig och sen ska jag träffa kirurgläkare, jag börjar bli så otroligt nervös nu, får jag ett nej så kommer jag självklart begära en second opinion för jag kan inte leva såhär, jag vill kunna jobba och leva ett bra liv med mina barn. Jag ska ju ha hela livet framför mig, inte ett liv fyllt av oro och problem. 
Sen senare ska jag boka tid på vårdcentralen för att be om att få ta blodprov då jag har börjat få ont i mina leder och jag ska utesluta att jag fått något från fästingbetten jag har haft nu under sommaren, se om de kan finna något annat om varför jag är så trött och dylikt. 

NORRSKEN EMMA

vilka söta blåbärs troll =)

ha en bra dag

Svar: Tackar :)
Ulvdottir

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress