Follow

Ulvdottir

Regn regn och regn
Hemskt vad det regnar idag, tar och delar med mig av en solstrålebild från Huskvarna i dessa gråa dagar, men jag gillar att fota regn så ska kolla upp ett regnskydd till min kamera, är man en moody människa så trivs man i gråa regniga dagar, bilderna blir så dramatiska och mystiska då :) 
Städdag här idag, kan behövas ibland så Nokturnal Mortum dundrar för fullt ur högtalarna<3 Det är kärlek det. 
Vittra har sovit bättre inatt men hon vaknade vid halv 5-5 tiden så man är lite seg idag får jag lov att säga, livet som mamma men kottarna är på dagis nu och ska hämtas om en timme, sen blir det vila för Vittra och mammamys för Varg innan fika hos Carina i eftermiddag. 
Kan ni tänka er hur nära hösten är nu? 
Sista dagen på augusti idag och sen är det dags, jag kan knappt bärga mig mot kallare tider, snöstorm, magiska solnedgångar, jag hoppas på en riktigt kall vargavinter detta året, känns som en evighetsen som det var riktigt kallt på vintern och massa snö<3 Älskade vintern. Men först ska jag njuta av hösten :) 
God kväll
Nu är mitt tyg på väg hem :) Ny höstjacka förhoppningsvis klar tills näst nästa vecka, måste bara rita upp ett mönster och faktiskt lyckas sy den, men fördelen med att sy själv, 1. det är billigare 2. man får som man vill ha det. 
Har skickat iväg bild till destination Jönköping och pratat med dom, så från och med september fram till i vår kommer en av mina bilder på Röttlefallet i Gränna att pryda elskåpen, så taggad :) Kommer ju bli ursnygga elskåp ;) och det är verkligen en sån ära att få ett sånt erbjudande, det gör mig verkligen så glad. 
Det har för övrigt varit en lugn dag här, Carina har varit förbi och fått sina bilder, det är alltid en speciell känsla av att se sina foton på tryckt papper, man blir så nöjd i själen. 
Vi var en sväng till farfar och farmor och nu ligger de små valparna och sover, får hoppas att Vittra lyckas sova inatt för jag känner att jag verkligen vill kunna sova inatt, orkar inte va vaken merparten av natten. Vi har bytt säng på henne och vi hade samma problem med Varg första nätterna innan han vande sig vid sin nya säng. 

Idag är det verkligen en god morgon
Kommer ni ihåg att jag roddade ett konto för destination jönköping? 
Hur som haver skrev dom till mig igår kväll och tackade för att jag roddade och sedan skrev de att de gillade mina bilder så mycket och undrade om jag kunde tänka mig att klä Jönköpings elskåp med en av mina bilder i höst :) 
Så roligt, jag blev verkligen superglad och är jätteglad :) Allt kämpande har känts så jobbigt och tungt men det är skönt att det finns en ljusning, det är i alla fall enormt exponerings tillfälle i min hemstad som jag vill komma tillbaka till så det är verkligen så roligt att det verkar hända just där :) 

När det kommer till min rygg och medicinen jag äter så är jag tveksam, min värk är mer eller mindre borta i ryggen när jag har tagit medicinen men biverkningarna, suck säger jag bara, huvudvärk, yrsel, minskad aptit, tryck i bröstet, svårt med andningen speciellt innan jag ska sova, väsande andning. Det är otroligt jobbigt att träna med dom biverkningarna, känns som att man väger otroligt mycket och allt är tungt, springa är mer eller mindre omöjligt. Men jag har tagit mig igenom 5 km nu på morgonen.
Jag  vet inte riktigt om jag vill ha det såhär, vad är bättre? Alla biverkningar och ingen värk i ryggen eller värk i ryggen och normal i resten av kroppen? 
Vi ska kolla upp om vi kan hitta något naturligt läkemedel, örter och sådant, naturläkemedel, mycket skonsammare för knopp och kropp. Om ni har några tips på naturläkemedels apotek så får ni gärna lägga in en kommentar :)